Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Φουντωτές Χημικές Ουρές


Φιλε Μακη, έχεις δει εκεινες τις μακριες ασπρες συννεφενιες λωριδες που αφηνουν πισω τους τα αεροπλανα σ' ολον  τον ουρανο; Εχεις αναρωτηθει ποτε τι στον Ιμπλις ειναι;
Για αυτες, λοιπον, υπαρχουν δυο αποψεις:
Οτι ειναι παγος-σκονη που δημιουργειται στις τουρμπινες του αεροπλανου (βουλσιτ), ή, το πιο λογικο, οτι ειναι χημικα που μας ριχνουν οι κυβερνησεις για να ελεγχουν ολοκληρωτικα τις συνειδησεις μας.

Η ομαδα του blog, μεσα απο τις μακροχρονιες ερευνες που ξεκινησε προχθες, διεισδυσε στις μυστικες και ανατριχιαστικες αληθειες πισω απο τις μυστικες και ανατριχιαστικες συννεφοουρες. Κατεληξε στο συμπερασμα οτι ειναι οργανικες ουσιες που εχουν ως μυστικο και ανατριχιαστικο σκοπο, την εξοντωση του Ελληνικου λαου. Απομονωσαν πεντε απο αυτες, και σε παγκοσμια και αποκλειστικη αναρτηση, σας τις παρουσιαζουμε εδω, απο κατω ακριβως:

1) Επαναληπτικο οξυ:
Ειναι μια δραστικοτατη ενωση, υπευθυνη για την εμμονη παρακολουθηση της τηλεοπτικης σειρας «Κωνσταντινου & Ελενης» που προβαλεται τα τελευταια 10 χρονια, καθε μεσημερι, σε ολα τα ελληνικα σπιτια. Η ενωση αυτη, προσβαλει περιοχες του εγκεφαλου που εχουν σχεση με την μακροπροθεσμη μνημη και την πραγματοποιηση ζαπινγκ. Σαν προστασια προτεινεται η περιστροφη της οθονης κατα 180 μοιρες καθε μεσημερι για μια ωρα.

2) Βαριεμολη:
Εξισου δραστικη με την προηγουμενη, ειναι μια ενωση που πληττει κυριως τους νεους 10- 87 ετων, προξενωντας τους μια διαθεση για ξαπλα πανω στον καναπε, ή το επιμονο κοιταγμα του ταβανιου. Οσοι προσβληθηκαν απο αυτην, εχουν την ταση να απαντουν με την ιδια παντα λεξη σε οσους τους προτεινουν κατι, πχ:
-Θες να παμε για μπαλα;
-Βαριεμαι...
-Θες να παμε να φαμε εξω;
-Βαριεμαι...
-Φευγω ρε, και αμα με ξαναδεις να με φτυσεις!
-Βαριεμαι...
-Ρε δεν πας στα διαλα;
-Βαριεμαι...

3) Χαβαλενιο:
Δρα σιγα-σιγα, και δινει την εντυπωση στο ατομο πως ο μοναδικος σκοπος της ζωης του, καθως και της κοινωνιας αντιστοιχα, ειναι η γελοιοποιηση ανθρωπων και καταστασεων, με τη συνοδεια ηχηρων χαχάνων και μεγαλων ποσοτητων ζυθου. Αν και υπαρχει σε φυσιολογικα επιπεδα σε καθε ανθρωπο, η ουρανοκατεβατη αυτη προσθηκη επιδεινωνει την κατασταση.

4) Οπαδιενιο:
Η πιο επικινδυνη ενωση, εχει εντοπιστει και στα καπνογονα των γηπεδων. Το ατομο προσβαλεται απο πολυ μικρο, και αναλογα με το ανοσοποιητικο του συστημα μπορει να προκληθουν διαφορες παρενεργειες, οπως:-Αντικατασταση της ιδεολογικης του βασης απο την προταση «μια ειναι η θρησκεια, η θυρα χ», οπου χ ενας φυσικος αριθμος μικροτερος του δεκα χιλιαδες.
-Εθισμος στην παρακολουθηση αθλητικων αγωνων, ακομα και υπο την επιδραση του επαναληπτικου οξεως.
-Εθισμος στην υβριση ατομων με κιτρινα φωσφοριζε μπλουζακια, συνηθως με συνωνυμα γυναικειων ειδων υγιεινης.
-Εθισμος στην υβριση γενικα ατομων με διαφορετικο αριθμο χ

5)Αποξενονη:
Μια ενωση που εχει επιρρεασει το μεγαλυτερο μερος του πληθυσμου. Αφαιρει τη δυνατοτητα εκφορας λεξεων οπως «καλημερα» σε ολους τους ανθρωπους.

Εξαιρουνται οσοι χρωστανε και καποιοι συγγενεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου