Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Mοντέρνος Ονειροκρίτης





Όσο η τεχνολογία εξελίσεται, και η ζωή αλλάζει προς κάτι ψηφιακότερο, είναι πλέον απίθανο ο άνθρωπος να βλέπει στα όνειρα του μόνο φίδια, μικρά ψάρια, μεγάλα ψάρια και νύφες με κόκκινα νυφικά. Σε μια προσπάθεια, λοιπόν, να εκσυγχρονίσουμε τον πανάρχαιο, αλάνθαστο και αξιοπιστότατο «ονειροκρίτη», παραθέτω τα πλέον αναγκαία λήμματα που δυστυχώς λείπουν από αυτόν.

Youtube

Aν δείτε στο όνειρό σας πως βλέπετε βιντεάκια στο youtube, σημαίνει πως το χρυσόψαρο σας θα αποδημήσει εις Κύριον μέσα στο επόμενο εικοσιτετράωρο. Εκτός αν το βίντεο ήταν της Lady Gaga, οπότε το χρυσόψαρο θα ζήσει ως τα βαθιά γεράματα.
Αν ανεβάζατε βίντεο, σημαίνει πως θα σας πέσει το παντελόνι δημόσια.

World of Warcraft- Call of Duty

Αν δείτε το WoW ή το CoD σημαίνει πως πρέπει να σταματήσετε να παίζετε και να γνωρίσετε επιτέλους γυναίκα κάπου έξω από το σπίτι σας.

CD-DVD

Αν δείτε πως σας πουλάει κάποιος πλανόδιος πωλητής (έγχρωμος ή ασπρόμαυρος) CD-DVD, θα σας καεί η φρυγανιέρα, με το ψωμί μέσα.
Αν δείτε πως βλέπατε CD-DVD, τότε θα περάσετε μια όμορφη βραδιά με την γειτόνισσα σας, παίζοντας μπιρίμπα και κουμ καν με τη συνοδεία ιστοριών απο την κατοχή.

Facebook

Αν δείτε πως κάνετε τσα!τ στο facebook, σημαίνει πως  είστε πολύ δημοφιλής και μουράτος.
Αν κάποιος σας έκανε like στο όνειρό σας, τότε:
α) Βλέπατε ωραίο όνειρο
β) θα παντρευτείτε μια πλούσια ξανθιά γαλανομάτα
Αν δείτε πως σας σχολιάζουν (comment ελληνιστί) τότε, τι να πω, είστε και πολύ γαμάτος.
Αν δείτε όλα αυτά μαζί στο ίδιο όνειρο, τότε να δείτε ψυχολόγο ή ομάδα απεξάρτησης από το διαδίκτυο(Ελληνιστί Ίντερνετς)

Format

Αν δείτε πως κάνετε format στο πισί σας, είναι οιωνός ανανέωσης.Η γυναίκα ή η μητέρα σας θα αλλάξει κουρτίνες. Αν δεν ξέρετε τι είναι format πατήστε εδώ.


ΥΓ1: Η ακρίβεια του κειμένου διαπιστώθηκε από διακεκριμένους αστρολόγους και μέντιουμ, καθώς και από επιλεγμένη ομάδα γιαγιάδων με γνώσεις πληροφορικής.
ΥΓ2: Ήθελα να γράψω και για τα κινητά, αλλά υπάρχει ήδη λήμμα γι' αυτά στον «ονειροκρίτη».
ΥΓ3: Αν δείτε το Τροχοπαίδι στον ύπνο σας, θα ευτυχίσετε σε προσωπικό, οικογενειακό, επαγγελματικό και γκομενικό επίπεδο.

2 σχόλια:

  1. φαντάζομαι ότι συμβουλεύτηκες την Λίτσα Πατέρα , την Παγιατάκη και την εθνική σχολή Χειρομαντικής και Ονειροκριτικής Αθηνών

    πολύ επιστημονικό , ευχαριστούμε... ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρωτησα και τη γιαγια μου.
    Δεν κανει τιποτα, το χρεος μου κανω στην κοινωνια.
    Ηταν κατι που ελειπε

    ΑπάντησηΔιαγραφή