Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Όποιος χάνει στη μπάλα, κερδίζει στα χρέη!

Κάτσε κάτ' απ' τη μπάρα!!
Μιας και με σταμάτησαν λίγο πριν πηδήξω από το μπαλκόνι από το κακό μου που αποκλειστήκαμε από τη Γερμανία, είπα να σας γράψω τις εντυπώσεις μου από τον αγώνα. Πρώτα απ όλα να σας φανερώσω την κύρια αιτία της ήττας μας: Έλειπε ο γουρλής ο Α.Σαμαράς από την κερκίδα. Έτσι αφήσαμε την Μέρκελ να πανηγυριζει έξαλλα ξεσηκώνοντας τη μέτρια γερμανική ομάδα. Όποτε έμπαινε γκολ, έκανε αρασέ με μια αόρατη μπάρα! Δεν περίμενα ποτέ τους Γερμανούς να είναι τόσο εκφραστικοί. Και ο προπονητής τους, όποτε έχαναν ευκαιρία έκανε το ατμόπλοιο που πάει με την όπισθεν, κουνώντας τα χέρια. 
Βέβαια, εγώ δε θα πέσω στο επίπεδο του Γερμανού δημοσιοκάφρου που τον πείραξε που οι Έλληνες διεθνείς πίνουν καφέδες, έχουν μούσια και λένε φωναχτά ''ΜΑΛΑΚΑ''. Αν θέλαμε θα δείχναμε κι εμείς το βίντεο που ο Λεβ τρώει της μύξες του, όμως δεν το κάναμε. Εντωμεταξύ όσο κι αν προσπαθήσεις να ξεπεράσεις τα στερεότυπα απέναντι στους Γερμανούς, στο τέλος καταληγεις να συμπαθείς μόνο τους Scorpions και τον Χανς. Εμείς απλά θα θυμήσουμε πως στην Εθνική μας έχουμε Μανιάτη.
Αλλά ας μιλήσω και λίγο για μπάλα. Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, η μπάλα μοιράστηκε και στα δύο μέρη του γηπέδου που χωρίζει η γραμμή της σέντρας. Πάλι καλά που αλλάζουμε τέρματα στο ημίχρονο. Από τους δικούς μας ξεχώρισα τον Σαμαρά και τον Σηφάκη, τον πρώτο γιατί φορούσε ωραία παπούτσια και τον δεύτερο γιατί τον έδειχναν συνέχεια σε replay. Από τη Γερμανική ομάδα ξεχώρισα τον Σβαιστάιγκερ, επειδή μου αρέσει το όνομά του. Από αυτή την επαγγελματική ανάλυση του ματς δε θα μπορούσε να λείψει και ένα σχόλιο για την Ελληνική επίθεση. Όχι, βρείτε μου άλλη ομάδα με αποδοτικότητα 2 γκολ ανά 9 σουτ. Μόνο εμείς τα κάνουμε αυτά! Ο Έλληνας δεν τρέχει τσάμπα, ανεβαίνει στην επίθεση μόνο όταν είναι πολύ σίγουρος πως θα το βάλει.
Tέλος, πολλές ευχές στην Ισπανική ομάδα. ΕΛΛΑΣ-ΙΣΠΑΝΙΑ, ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου